Räimesarvi



Nimi englanniksi: Rumblehorn
Luokka: Jäljittäjäluokka
Ensiesiintyminen: Näin koulutat lohikäärmeesi 2

Räimesarven inspiraation lähteenä on ollut sarvikuono ja kovakuoriainen, sekä katupora ja sotakirves. Lisäksi lohikäärmeen erinomainen hajuaisti perustuu tryffelisikoihin - possuihin jotka on koulutettu hyödyntämään hajuaistiaan ja etsimään tryffeleitä.



Räimesarvi on suuri ja voimakas lohikäärme, jolla on erinomainen hajuaisti. Lohikäärme pystyy jäljittämään asioita vainukoiran tavoin pitkänkin matkan päästä. Räimesarven pää on matalalla, lähellä maan pintaa, jotta sen on helpompi nuuskia ympäristöään. Luonteeltaan ne ovat hyvin älykkäitä. Lohikäärmeet osaavat piiloutua vihollisilta ja jopa virittää niille ansoja. Niiden käytös ja ruumiinrakenne saattavat vaikuttaa uhkaavilta, mutta perusluonteeltaan Räimesarvet ovat lempeitä ja ystävällisiä.

Räimesarven kehoa peittää paksu panssari, joka tekee lohikäärmeestä äärimmäisen kestävän. Se kykenee puskemaan voimakkaiden sarviensa ansiosta helposti esteiden läpi, tai murskaamaan ne vahvalla hännällään tai räjähtävillä ohjusmaisilla ammuksillaan. Räimesarvi on myös nopea juoksija ja raskaasta rakenteestaan huolimatta varsin taitava lentäjä. Lohikäärmeen ampuma tuli lentää pitkälle ja räjähtää osuessaan maaliinsa.




Näin koulutat lohikäärmeesi 2

Aimo Mahtimurikan Räimesarvi, Kallonmurskaaja, esiintyy elokuvassa muutaman kerran. Se näkyy ensimmäisen kerran Aimon lentäessä Eretin laivalle ja myöhemmin taistelussa Dragon armeijaa vastaan. Elokuvan loppupuolella Aimon kuoltua, Kallonmurskaaja tykästyy Eretiin, joka ottaa sen omaksi lohikäärmeekseen.