Televisiosarja

Näin koulutat lohikäärmeesi-televisiosarja on vuonna 2012 alkanut seikkailu, jonka ensimmäinen jakso julkaistiin 4.9.2012 ja myöhemmin Suomessa 21.12.2013. Sarja kertoo Öystilän elämästä ja siitä kuinka Hikotus ystävineen tutustuu lohikäärmeiden maailmaan entistä tarkemmin. Sarjasta on tullut yhteensä viisi tuotantokautta, jotka sijoittuvat kaikki ensimmäisen ja toisen elokuvan väliin. Kaksi ensimmäistä kautta esitettiin televisiossa, kun taas loput kaudet on julkaistu Netflixissä.

TARINA

Viikingit ovat saaneet koulutettua lohikäärmeensä, mutta nyt heidän täytyy opetella elämään niiden kanssa. Sarjassa seurataan Hikotuksen ja muiden viikinkien seikkailuja Öystilässä, kun he tutustuvat yhdessä lohikäärmeystäviensä kanssa liskojen uuteen mielenkiintoiseen maailmaan!

Seikkailujen lomassa viikingit oppivat ihan uusia asioita siitä, mihin heidän lemmikkilohikäärmeet pystyvätkään. Mutta he eivät opi uutta vain omista lohikäärmeistään, vaan löytävät myös ihan uusia lohikäärmelajeja. Tulossa on huimia seikkailuja ja taisteluja vihollisia vastaan, kun he tutustuvat lohikäärmeiden maailmaan, joka on suurempi ja ihmeellisempi kuin he osasivat kuvitellakaan!

Tuotantokaudet: 

Cartoon Network (Suomessa YLE)-kaudet:
Netflix-kaudet: